• آموزش فعال کردن تلگرام در هنگام فراموش کردن رمز دوم

    آموزش فعال کردن تلگرام در هنگام فراموش کردن رمز دوم 1
    انتشار ۹۵/۰۳/۰۵
    بروز شده ۹۵/۰۳/۰۵
    بازدید شده 1403نفر
    نویسنده
    دیدگاه(ها) بدون دیدگاه

    telegramm

    آموزش فعال کردن تلگرام در هنگام فراموش کردن رمز دوم 

    یکی از مشکلاتی که امروزه کاربران تلگرام با آن مواجه شده اند فراموش کردن رمز دوم تلگرام است که میتواند حتی اکان آنهارا به کلی حذف کند اما امروز قصد معرفی ترفندی را داریم که میتواند اکانت شمارا با تمامی پیام ها به صورت صحیح و سالم باز گرداند در تادامه با سایت اندروید استار همراه باشید

    1- ابتدا تلگرام را روی دستگاه جدیدی که قصد دارید به فعال‌سازی آن بپردازید نصب کرده و مرحله اول را که شامل وارد کردن شماره تلفن همراه است طی کنید تا کد فعال‌سازی روی تلفن همراه یا تلگرام نصب شده روی دیگر دستگاه‌های فعال ارسال شود.

    2- کد فعال‌سازی را در پنجره‌ موردنظر وارد کنید تا مراحل ادامه یابد و رمز دوم از شما درخواست شود.

    3- در این مرحله باتوجه به این‌که رمز دوم را به‌خاطر ندارید ‌باید روی گزینه‌ Forgot Password کلیک کنید.

    4- چنانچه ایمیل پشتیبان را برای بازیابی رمز عبور وارد نکرده باشید ‌باید به مرحله 5 بروید، در غیر این‌صورت می‌توانید به ایمیل موردنظر مراجعه کرده و کد ارسالی در ایمیل را در کادر به‌نمایش درآمده وارد کنید.

    (با انجام این کار مراحل فعال‌سازی کامل شده و می‌توانید از تلگرام استفاده کنید) در صورتی که ایمیل را وارد کرده‌اید، اما به آن دسترسی ندارید ‌باید روی Having Trouble Accessing your E-mail کلیک کنید و به مرحله 5 بروید.

    5- در این مرحله علاوه بر دیگر گزینه‌های موجود، گزینه جدیدی با عنوان Reset Your Account
    به رنگ قرمز نمایش داده می‌شود.

    با کلیک روی این گزینه و کلیک مجدد روی گزینه‌ Reset، عملیات بازنشانی حساب کاربری آغاز و دسترسی مجدد شما به حساب کاربری فراهم می‌شود.

    توجه داشته باشید این دسترسی مجدد با حذف پیام‌ها، فایل‌های چندرسانه‌ای و دیگر اطلاعات ذخیره‌شده در حساب کاربری شما همراه است.

    توجه: امکان سوءاستفاده از این روش و بازنشانی حساب کاربری دیگر کاربران وجود ندارد.

    زیرا عملیات بازنشانی نیازمند در اختیار داشتن رمز اول یا همان کدی است که به تلگرام یا تلفن همراه شما ارسال می‌شود.

    البته فراموش نشود چنانچه خرابکاران به روش‌های مختلف این کد را در اختیار بگیرند، می‌توانند حساب شما را بازنشانی کنند.

    اما در این شرایط همه اطلاعات حساب کاربری شما حذف شده و امکان انتشار اطلاعات شخصی شما وجود ندارد.

    دسته بندی ها